Meg van szabva hogy 1 évben/hány havonta lehet vérvételre menni?
Figyelt kérdés
Csak én kb 2 hete voltam, mivel beutalt a nőgyógyász, és utána kaptam a levelet az egyetemtől, hogy oda is el kell végeztetni laborvizsgálatot de oda még más vizsgálatokat is kértek amiket a nőgyógyász nem, így még egyszer el kell mennem... Ugye nem fognak semmi olyat mondani, hogy havonta max 1-szer lehet vagy valami?2014. aug. 9. 14:32
2/6 anonim válasza:
Nincs, a vérvételnél olyan keveset vesznek le, hogy nem szabályozzák. Amikor kórházban voltam egyszer 8 napot, majd később 5-t, mindennap vettek vért.
Sőt egyszer 9 olyan üvegcsét vettek le egyszerre :D akkor már alig akart jönni.
(De most gondold át, hogy véradáskor nőknek 4 dl-et vesznek le, vérvételnél kb. semmit)
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, viszont abban biztos vagyok, hogyha vért adsz akkor több hónapig kell várni a következő véradásig
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! :) Nyilván jobban örülnék neki, ha csak 1szer kellett volna vért venni tőlem, de ugye a nőgyógyász más vizsgálatokat kért, mint ami a suliba kell.
2014. aug. 9. 15:51
5/6 anonim válasza:
Egy helyen veszik le a vért? Mert nekem egyszer volt ilyen, hogy két helyre is kellett lelet és összevonták. Így csak egyszer vettek vért.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát a nőgyógyász miatt már levették a vért, a másik miatt meg hétfőn megyek.
2014. aug. 9. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!