1/3 anonim válasza:
Mi??? Ugyanúgy, mint a többi orvos. Tapogat, kopogtat, hallgatózik stb. Ha pedig kiír valami külön vizsgálatot (pl. gyomortükrözés, CT stb.), akkor úgy. Vagy hogy érted?
2/3 A kérdező kommentje:
hát pár hónapja nagyon szúrják a gyomrom és ma elmentem orvoshoz, írt ki orvosságot és írt beutalót gasztroenterológushoz. és nagyon parázok hogy mit fog velem csinálni , mert még csak 15 éves vagyok:S
2014. aug. 7. 11:41
3/3 anonim válasza:
Nyugi. :) Én már 13 éves korom óra járok gasztroenterológushoz (most 20 vagyok), és még semmi olyan vizsgálatom nem volt, amit ne éltem volna túl. :) Ráadásul mivel még kiskorú vagy, egy csomó olyan kellemetlenebb vizsgálatnál kérheted, hogy altatásban végezzék, amit egy felnőttnél simán megcsinálnak altatás nélkül. (Pl. vastagbéltükrözés. De ha a gyomroddal van a baj, ilyenre úgysem lesz szükség.) Azt amúgy megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszert kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!