Anyajegy levétel (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Volt egy anyajegy a vállamnál, bőrgyógyász ezt írta róla: 7x6mm barnán pigmentált kerat felsz plakk. Megbeszéltük, hogy levetetem mert zavar (beleakad ruhapánt, melltartó stb). Beutalt a sebészetre, ma volt ott és úgy szedték ki, hogy nem kellett összevarrni. Olyan mintha csak kicsípte volna csipesszel. Ez nem baj? Nem kellett volna jobban kivágnia még az alatta lévő bőrből is?
Más ismerősömnek, akinek leszedték még varrni is kellett.
Köszi a választ előre is : )
2014. aug. 6. 15:03
11/13 A kérdező kommentje:
Aztán lehet, hogy ez tényleg nem anyajegy volt. De akkorsem értem miért nem varrták.
Még ha valakinek van tapasztalata, azt szívesen látom.
És köszönöm mindenkinek a választ :)
2014. aug. 6. 16:40
12/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem anyajegy volt. Mivel ez egy teljesen jóindulatú elváltozás, aminek a rosszindulatú elváltozása szinte egyenlő a nullával, ezért nem volt biztonsági zóna. Bővebb információ itt: [link]
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószínűleg az enyém is ilyen volt. Kiskorom óta megvolt és mindig azt gondoltam, hogy anyajegy. De ezekszerint nem : D Köszi a linket : )
2014. aug. 6. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!