Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mandulaműtétem lesz. Maradhat...

Mandulaműtétem lesz. Maradhat a piercing a fülemben a porcban? Még nem szabadna kivenni (titán, ha ez változtat vmin. )

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmilyen ékszert nem viselhetsz.

Pár órára sem szabad kivenni? Közvetlenül műtét előtt, mikor már vinnének az előkészítőbe kikapod, amint felébredsz megkéred, aki veled lesz, hogy tegye be.

2014. aug. 5. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszia valaszodat!!! Az a baj hogy még fájdogál meg picit duzzadt és félek hogy nem lenne jó ha kiszedném... viszont megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy hát végülis elég messze van a szájamtól, van akinek az orrpiercing bennmaradt éa nem lett baja,"reméljük, hogy nem lesz baj belőle". Azt pontosan nem értettem, hogy mi miatt nem maradhat, miért égne meg?
2014. aug. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!