Mandulaműtétem lesz. Maradhat a piercing a fülemben a porcban? Még nem szabadna kivenni (titán, ha ez változtat vmin. )
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 14:24
1/2 anonim válasza:
Semmilyen ékszert nem viselhetsz.
Pár órára sem szabad kivenni? Közvetlenül műtét előtt, mikor már vinnének az előkészítőbe kikapod, amint felébredsz megkéred, aki veled lesz, hogy tegye be.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszia valaszodat!!! Az a baj hogy még fájdogál meg picit duzzadt és félek hogy nem lenne jó ha kiszedném... viszont megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy hát végülis elég messze van a szájamtól, van akinek az orrpiercing bennmaradt éa nem lett baja,"reméljük, hogy nem lesz baj belőle". Azt pontosan nem értettem, hogy mi miatt nem maradhat, miért égne meg?
2014. aug. 6. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!