Volt már valaki itt Kineziológusnál Budapesten?
Mónika árulja a házát. Szóval költözik. Azt nem tudom, hova.
egyébként a fél város 2-4 hetente jár kineziológushoz évek, évtizedek óta. azt nem lehet megmondani, min mennyire fog segíteni. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kisebb horderejű dolgokban segít, életfeladatokban (keresztcipelésben) meg kb. annyit, mint a szenteltvíz. Én többször oldottam már bizonyos egészségi dolgokra ugyanannál is, különböző módszerekkel különböző szakembereknél, és semmi.
Mónikát is beleértve.
Egyébként az egész kinez. társadalmat ugyanaz a JÓ szemlélet jellemzi, jól jársz, bárkihez mész.
Hely és ár alapján szoktam választani, illetve TV-ben, rádióban, neten látott előadók közül kezdek el vonzódni, érdeklődni valaki iránt. Youtube-on sokan adnak elő, de mivel Budapesten 2 az 1000 főre eső ezoterikus klubok száma, nem nehéz az előadókról személyes benyomást is szerezni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!