Több éves tapasztalattal rendelkező, emberséges, magánpraxist is folytató felnőtt fül-orr-gégészt keresek, tudtok ajánlani valakit?
Két orvost javasolnék:
Az első dr.Balogh Katalin a Budai Egészségközpontban.
Nagy tapasztalat,jártas a Magyarországon kevésbé ismert,új terápiákban is,kedves.
Viszont nagyon drága,és szerintem kicsit lehúzós is,mert minden esetben ct-vel,vérvétellel kezdenek,ami alapból 40-50 e ft-ra kijöhet.Cserébe biztos lehetsz benne,hogy nagyon jó kezekben vagy.
A másik a Szent Imre kórházban dr.Barkóczi Beáta.Neki nincsen magánrendelése,de lehet hozzá időpontra is menni,ő szintén gyakorlott,lelkiismeretes doktornő
Köszönöm a választ!
Dr.Balogh Erikát nem a Budai Egészségközpontban, hanem a Budai Allergiaközpontban találtam meg, mint allergológus fül-orr-gégész, az én problémám viszont nem allergia jellegű.
A másik ajánlott doktornőhöz elmehetek akkor is, hogyha nem vagyok körzetes ahhoz a kórházhoz? Nem csak körzeti fül-orr-gégészetre mehetek? Én így tudtam.
Igen,a Budai Allergiaközpontban van:)
Egyébként 20 évig volt osztályvezető a Margit kórházban fül-orr-gégészként,az csak grátisz,hogy allergológus és immunológis is,komlexebb tudással rendelkezik.
Barkóczi Beáta doktornőhöz lehet menni más kerületből(mi is rákospalotáról járunk hozzá) is a Margit kórház rendelőintézetébe a Vörösvári úton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!