Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehetek ápolónő ekcémásan?

Lehetek ápolónő ekcémásan?

Figyelt kérdés
Ekcémára hajlamos a bőröm a kezemen... Úgy havonta 1-2 x jön ki, kezeléssel 2 nap alatt elmúlik. Ettől még lehetek ápolónő? Vannak olyan kézfertőtlenítő szerek, amiket én is tudok majd használni anélkül, hogy teljesen tönkre menne a kezem?

2014. júl. 23. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán nem ez a legjobb szakma neked.

Zacher doktor úrnak is az ekcéma miatt kellett megválnia a sebészettől, és lett addiktológus.

2014. júl. 23. 23:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy kicsi korom óta ez az álmom, nem tudok mást elképzelni :(
2014. júl. 23. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Édesanyám szociális gondozó, azaz nem tudom, az ápoló vagy a gondozó a pontos megnevezése. A lényeg, hogy idősekkel foglalkozott eddig, most a helyi kórházban fog dolgozni. Tehát lehet. Mondjuk nem feltétlen kell senki orrára kötni, hogy ekcémád van. Mert lehet vele dolgozni. Lehet, hogy a bőröd nem köszöni meg, de anya szerint megéri.
2014. júl. 24. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rendbe hozod a beleid, főleg a vékonybél működését, nem leszel ekcémás.
2014. júl. 24. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha hozzá szoksz a gumikesztyű viselethez, akkor nem jön ki az ekcéma a kezeden. Az egy allergiás reakció. Nővérek egyébként is kesztyűben dolgoznak. Szerintem simán lehetsz ápolónő
2014. aug. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!