Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tegnap este elmentem futni és...

Tegnap este elmentem futni és azóta fáj a derekam?!

Figyelt kérdés
Már futás közben éreztem, hogy a derekam jobb oldala fáj, mire haza értem erősödött, de még kibírható volt. Ma reggel már alig tudtam felkelni az ágyból, leülni is csak kapaszkodva tudok. Írnátok tippeket, hogy miként lehetne enyhíteni a fájdalmat? Máskor még nem volt ilyen problémám, jó lenne, ha gyorsan elmúlna, mert este már indulok Horvátországba. 20/F

2014. júl. 15. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
rendszeresen szoktál futni? nem lehet a hirtelen vagy nagyobb mennyiségű terheléstől?
2014. júl. 15. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Mostanában keveset mozogtam, lehet azért van. Találtam itthon Flector neű krémet, azzal bekentem párszor, azóta jobb.
2014. júl. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!