Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyantával való megégetés után...

Gyantával való megégetés után mikor gyógyul a bőr?

Figyelt kérdés

Pénteken gyantáztam és mivel állítólag a gyantamelegítő a hőt tárolja ezért nem hagyja túlmelegedni sem...mivel volt még egy kis dolgom ezért később láttam hozzá.

Nem éreztem hogy meleg mivel nem tudtam,hogy most a gyanta felkenésénél a bőrömet húzza vagy esetleg annyira forró a gyanta,ezért folytattam.

Lehet túl erősen rántottam le és durván,de lehet megégettem (az utóbbira tippelek)

Már az egyik része begyógyult,de van még pirosabb (nem teljes seb,de nem is puha ott a bőr)

Mikorra tűnik el?

Körömvirággal és Bepanthen Plus-al kenem.

2014. jún. 27. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A Bepanthen jó rá, körülbelül egy hét alatt behámosodik. Utána a folt az még ott marad egy ideig, de az is el fog szépen halványulni idővel. Én is jártam így egyszer, hamar behámosodott és egy olyan hónap múlva már nem látszódott semmi.
2014. jún. 28. 08:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Ment a zöld!:)

2014. jún. 28. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az természetes, hogy még most is fáj ha hozzá érek vagy ha meleg víz éri?
2014. jún. 28. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
igen
2014. jún. 30. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ma megint eléggé elintéztem magam:(

Most csak piros részek vannak,pici piros pöttyök is,remélem,hogy elmúlik reggelre.

Még rá kell jönnöm a tökéletes használatára.

2014. jún. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!