Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szentkirályi utcai fogászati...

Szentkirályi utcai fogászati klinikánról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most készülök oda menni, mert pótolni kéne 4 fogamat és máshol baromi drága. De olvastam egy helyen, hogy nagyon ledorongolják az embereket, hogy milyen elhanyagotak a fogaik, meg bunkóznak. Nekem nem a saját hibámból ilyenek a fogaim, sajnos gyengék és törnek. Nagyon csúnyák (teljesen bele vannak törve az ínyembe). Pedig naponta 2-szer mosom a fogaimat, használok szájvizet és fogselymet is. Csak sajnos nem volt pénzem megcsináltatni amikor letörtek. Nagyon szégyenlem, hogy így néznek ki, de nem akarom, hogy megszégyenítsenek miatta.
2010. jan. 5. 09:41
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem a klinika jó, csak tudd kihez kerülsz. pl Nagy Gáborhoz ne menj, híresztelik, hogy iszik rendelés közben is... de ha szerencséd van kerülhetsz jó orvoshoz is an egy pár ott abból.
2010. jan. 11. 12:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Annyira stresszeltem, hogy inkább vissza mentem a régi dokimhoz, igaz többet fogok fizetni meg baromi sokat utazok, de legalább ismerem!
2010. jan. 13. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hentesek
2010. júl. 5. 01:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Már találtam egy profit! :)
2010. júl. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!