Hogy kerestek háziorvost? Milyen módszerrel találok jót?
Új helyre költöztünk, senkit se ismerünk, akitől érdeklődhetnénk, és kellene keresnünk új háziorvost.
Hogy szoktatok neki állni? Mi alapján és hogy találok olyat, akiben aztán teljesen megbíztok és előre lehet sejteni, hogy rendben lesz vele minden?
Az a vicc, hogy én is megnéztem, de pont azt biztosan nem akarom :XD Szomszédokat kérdeztük, de csak elriasztottak tőle.
Nincs valami fórum, ahol a betegek dumálnak a háziorvosokról?
Nincs olyan, hogy kötelező háziorvos. Én 160 km-rel arrébb vagyok bejelentve lakcímileg, és amikor új háziorvoshoz mentem, se lakcím kártya, se semmi nem kellett. Szabad orvosválasztás van. Direkt én is utánanéztem, megkérdeztem. Ahhoz mész, akihez akarsz. A felosztás pedig egy olyan dolog, hogyha nem reklamálsz, akkor xy-hoz kerülsz, mert területileg ő az illetékes, de ha te magad elslattyogsz másik orvoshoz, és azt mondod, hogy hozzá akarsz kerülni, akkor ők rendezik egymás közt. Maximum az adott orvos azt mondja, hogy sorry, de túlságosan sokan vannak nála. Na ez egy másik kérdés.
Szóval hogy honnan tudsz érdeklődni. Facebookon vannak városi csoportok, egyetemista csoportok. Tudom, hogy nem valószínű, hogy egyetemre jársz, de ha belépsz, akkor ott utána tudsz kérdezni, hogy esetleg kit ajánlanak. Esetleg adok-veszek csoportok, meg ilyenek. Én is így találtam meg a mostani dokimat, és nagyon szeretek hozzá menni. Nincs görcs a gyomromban, hogy mikor fogok meghalni, mert cs*szik kivizsgálni normálisan.
hm ez jó ötlet, köszi, megpróbálom.
igen, trehány és borzalmas háziorvosokból már nekem is elegem van, ezért akarok körbe nézni, hogy ne csak véletlenszerűen kerüljek olyanhoz, akiről semmit se tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!