Ki mit ajánl reggelire ébresztőre?
Figyelt kérdés
Itt az energia italokra, vagy valami gyümölcsre gondolok.
18 éves vagyok és diák munkán vagyok kertész napi 8 órában.
A nap végére délután 4-5 óra fele olyan álmos szoktam lenni, hogy az hihetetlen. Nem lehet ezt valami energia itallal feldobni, vagy valami gyümölccsel? (Red Bull-tól és a kávéktól a falra mászok, úgyhogy ha lehet, azt ne) A CBA-ban van egy Silver nevezetű energia ital. Attól tökre fel szoktam ébredni, de azt hallottam, hogy ezek az olcsóbb energiai italok károsítják a vesét.
Ha minden nap innék belőle minimum 1,5 litert az káros lenne?
Válaszokat kérek!
2014. jún. 24. 22:58
1/3 anonim válasza:
feküdj le időben és vizet igyál, ne löttyöket
2/3 anonim válasza:
Igy van.Idobe fekudj le es vizet igyal.
Mindegyik energia ital karos nem csak az olcsobbak...
3/3 anonim válasza:
Furán hangozhat de a víz tényleg segít! Ahogy felkeltel rögtön igyál meg egy jó nagy pohár vizet és sokkal többet segít mint egy ebergiaital, sőt!:) esetleg citromos víz.. Olvass utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!