Pectus excavatum műtét ingyenes?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves srác vagyok és sajnálatos módon ilyen rendellenességem van. Nem ezzel születtem, a gyors növés miatt lett ilyen a mellkasom. Az egészet esztétikai okok miatt szeretném csinálni, nem szeretem a testem. Azt szeretném megtudni, hogy a műtét ingyenes-e, és 17 éves korban még meg lehet-e csináltatni a műtétet?2014. jún. 18. 02:46
1/2 anonim válasza:
A Heim Pálban csináltak ilyen műtéteket régen, mikor még ott dolgoztam, jó nagy gyerekeken is. Szerintem ingyenes, de menj be érdeklődni.
Ne halogasd, mert lehet, hogy ez is olyan, mint fogszabályzó, hogy csak 18 éves korig támogatják.
Különben attól függően, hogy milyen fokú ez elváltozás, segíteni fog rajta később az, hogy erősödsz mellizomra.
2/2 A kérdező kommentje:
Kb fél éve kondizom, az erősödéssel nincs baj ;) Igazából, arra vagyok még kíváncsi, hogy szegedi korházban is végeznek-e ilyen műtétet, mert Budapestre nem nagyon tudok elmenni...
2014. jún. 18. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!