Orvosi alkalmassági papírért a háziorvosnál kell fizetni ha még nem vagyok 18?
Figyelt kérdés
Illetve ez a fizetés ez hálapénz jellegű/vagy erről adóznak és normálisan jegyezve van?2010. jan. 3. 12:38
1/7 anonim válasza:
Milyen alkalmassági? Vagyis mihez kell? mert ha ez hivatalos akkor te arról számlát is kell kapjál és ő ebből adózik. A
Hálapénz a teljesen más olvass utána a témának.
2/7 anonim válasza:
igen ott a háziorvosnak kell fizetni!
És az nem az ő pénzük, tehát nem zsebbe megy:)
3/7 anonim válasza:
Nekem anno (5 éve) a jogsihoz kellett. Hát nemtom h miez valójában, de nekem szó szerint zsebbe ment igen gyors mozdulattal, és nem kaptam róla semmilyen bizonylatot se.. :s
5/7 A kérdező kommentje:
Jogsihoz kell persze.
2010. jan. 3. 13:25
6/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló meg: Azért kérdem mert erre utánaolvasni nem nem nagyon lehet, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Egyszer voltam urológusnál magánrendelőbe azt fizetés nélkül távoztam, egy 5 perce konzul után, pedig elvileg kell fizetni, de szóval értelmetlen az egész :D
2010. jan. 3. 13:27
7/7 anonim válasza:
Jézus milyen orvosaitok vannak! Én besétáltam és mondtam, hogy jogosítványhoz szeretnék alkalmasságit!
Megvizsgált és ennyi. Nem adtam hálapénzt, nem kért semmit. Kijöttem a rendelőből és folytatta a rendelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!