8+1hét gipsz utáni járás?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire tudok majd a gipsz levétele után járni?Elég fontos lenne mert 1 hétre rá lenne egy fesztivál amire el szeretnék menni és nem tudom hogy milyen állapotban leszek.Járógipsz segít "megedzeni" a bokám majd annyira hogy 1 hét alatt rendbe jöjjek, vagy ez egyén függő is?Esetleg hogy tudnám tornáztatnia lábam hogy minnél gyorsabb legyen a felépülés?Köszi a válaszokat! :)2014. jún. 15. 15:30
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi történt veled, hogy ilyen hosszú időre kell a gipsz? A gipszlevétel után eléggé sántítani fogsz, mert bemerevedik az izom, úgyhogy én még azt is megkockáztatnám, hogy inkább csak a fesztivál után menj vissza a kórházba, mert könnyebb lesz gipsszel járnod, mint nélküle...
2/2 A kérdező kommentje:
Sikeresen magamalá csavartam a bokám és belső bokacsont törésem lett.Először azt mondták hogy műteni kell csak nem akartam és azt mondták hogy a gipsz is megfelel csak hosszabb lesz a gyógyulás mint műtét után(csavarozás).Kaptam a mostani sima gipszemre egy sarkat azt mondták holnap már sétálhatok is vele.Jah és kiderült az is hogy mivel múlt héten pünkösd volt ezért már múlt héten felkellett volna rakni a sarkat és július 7.-én már le is veszik :)
2014. jún. 16. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!