Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha még nem múltam el 18 és...

Ha még nem múltam el 18 és anyukámmal megyek el nőgyógyászhoz akkor a doki elmondja anyának amit látott?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
nem, de minek anyád a dokihoz?
2014. jún. 15. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha ragaszkodsz ahhoz, hogy ne mondjon neki semmit, akkor nem fog. köti az orvosi titoktartás. csak akkor számolhat be bármiről is, ha úgy látja, hogy veszélyben vagy.

ez más kategória, de ha látnak rajtad ütésnyomokat akkor kell szólni a családvédelmisnek vagy kinek, hogy bántalmazva vagy.

2014. jún. 15. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért mit látna?

Érintetlen vagy?

2014. jún. 15. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem fog bemenni veled az anyukád

(az orvosi szobába)

2014. jún. 15. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Valami problémád van?

Vagy miért akarsz menni nőgyógyászhoz?

2014. jún. 15. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Az orvosi szobában nem lesz veled anyukád. Amúgy elvileg nem mondhatja el a doki, hogy nem vagy szűz (gondolom erre gondolsz), csak az esetleges betegségekről számolhat be. De én azt gondolom, hogy ha valaki eléggé felnőtt a szexhez, akkor ahhoz is legyen eléggé felnőtt, hogy kiáll és elmondja, hogy megvolt az első.
2014. jún. 15. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért biztonság kedvéért beszéld meg anyukáddal hogy szépen várjon meg kinnt,mert vannak olyan anyák akik kicsit túl búzgok és hiába kínos a már nagy kamasznak a szülő jelenléte mégis ha nem szólnak rájuk akkor bemennének.
2014. jún. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!