Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen orvoshoz menjek a...

Milyen orvoshoz menjek a térdfájásommal? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Két térdműtétem volt, először egy sérülés miatt volt szalagplasztikám, aztán elfertőződött és egy évvel később ismét műtötték, de sajnos a porc durván károsodott. Mindkétszer traumatológiára mentem. Mivel azóta is fájdogált, egyszer mentem reumatológiára, de hónapokkal későbbre kaptam időpontot és azon kívül hogy gyógytornát írtak fel, semmit nem ért. Körülbelül egy hete elkezdett ismét nagyon fájni, bedagadt, nem tudom behajlítani és már reggel is annyira fáj, hogy nem tudok ráállni. Eddig kezeltem flectorral, indometacinos kenőccsel, szedtem gyulladáscsökkentőt és borogattam is de semmit nem javult. Milyen orvoshoz tudnék ezzel elmenni? Ortopédia, traumatológia, reumatológia, esetleg sebészet?

2014. jún. 1. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Keress egy jó szakembert magánban, ez a legjobb dolog, amit tehetsz. Sok sikert!
2014. jún. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!