Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ajánlana nekem valaki egy jó...

Ajánlana nekem valaki egy jó gyerek fül-orr gégészt Nyíregyházán?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 14:53
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szia!

nem kimondottan gyerek fül orr gégész,de a hugom hozzá jár,5éves,és nagyon meg vagyunk vele elégedve.és még csak félni sem fél tőle:)

2010. jan. 1. 18:56
 2/13 anonim válasza:

na kimaradt a lényeg:

Finna Péter.

2010. jan. 1. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Adj. Prof. Dr. Nedeczky Attila. Nem kimondottan gyermek, de 3 évesen is ő műtött, 6 évesen is ő műtött, a napokban édesanyámat műtötte hála istennek mindet sikeresen. Nincs rá panasz, és nem is félek tőle.

Mellesleg hiába nem gyermek fül-orr-gégész, de vidd el a gyereket Bakk Judithoz! :) Aranyos, és nem fog tőle félni a pici. remélem segitettem.

2010. jan. 1. 22:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Még azt szeretném tudni,hogy magán rendelésük van vagy a kórházba kell keresnem őket?

Még nem döntöttük el kit választunk.az orrmanduláját kellene kivetetni a kisfiamnak,és még aztis szeretném tudni kb mennyi pénzt adjak?

2010. jan. 3. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:

A KRYO MAGYAR-SVÁJCI MAGÁNKLINIKA [link]

Ha megengedheted magadnak.

2010. jan. 5. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
01.01-22:29-es vagyok! Nedeczky-hez vidd a gyereket műtétre!!!! Nekem is ő csinálta. A kórházban keresd!!!!De vidd el a kicsit is, mert szereti előtte látni hogy mi a baj! Ráadásul lehetséges hogy elkerülné a műtétet is ha tehetné, csak ha már nagyon nagy gáz van. Am kajak ő a világ legjobbja erre... :) sok sikert!
2010. jan. 11. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsi előző vagyok. Ha műtétre kerül a sor, és tényleg már ott vagytok, akkor mielőtt viszik a gyereket minimum egy 5-öst de maximum egy 10est dugj a zsebébe egy boritékban... hidd el nagyon hálás lesz érte, nekem is anyuék ugy csinálták, és több lidocaint kaptam, jobban vártak a hatásidővel igy semmit se éreztem, utána nem hánytam, nem szenvedtem csak aludtam... és valami hihetetlen kedves volt velem végig ha anyuék nem is voltak ott... többször nézett meg hogy hogy alakulok... 1 hét múlva nem tudtam hogy mi is volt... :) szóval azóta se semmi... :)
2010. jan. 11. 16:08
 8/13 anonim válasza:
Ő véletlenül nem Nedeczky Zsolt ? :)
2011. máj. 22. 18:53
 9/13 anonim válasza:
64%
Finna Péter a bátyám, és nagyon jó orvos, őt válasszátok!!! A tágabb környezetemben mindenki hozzá jár.
2012. jan. 19. 10:44
 10/13 Eni07 válasza:
Látom, már nem mai a kérdés, de azért leírnám a tapasztalatom Dr. Finna Péterrel kapcsolatban, mert többen is dicsérték előttem. Lehet, hogy a családtagokkal, rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal és jól fizető páciensekkel rendes, segítőkész, de én amikor egyszer hozzákerültem az ügyeleten nem ezt tapasztaltam. El nem tudom mondani milyen flegma, lekezelő stílusban beszélt velem. Még ilyet korábban soha nem tapasztaltam, nagyon érzékenyen érintett, mert úgy gondolom, nem adtam rá okot, nem voltam vele tiszteletlen, az egyetlen "bűnöm" az volt, hogy beteg voltam, és szerettem volna segítséget kapni. Ráadásul egy hónap múlva nővérem is járt nála az 5 éves unokahúgommal, velük is hasonlóan modortalan volt, az unokahúgom zokogott, annyira félt Tőle... Szóval ezek az én tapasztalataim vele kapcsolatban, viszont Dr Bak Juditot én is tudom ajánlani. Kedves, lelkiismeretes orvos.
2016. máj. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!