Védőoltás felvétele után ha futok, lehet valami bajom belőle?
Figyelt kérdés
Holnap reggel 10-kor kapok én is és az egész osztályom vakcinát,sárgaság ellen.De délben,12-kor meg futóversenyt tart a tornatanárnő,halaszthatatlan,és mindenkinek kötelező futni.Én jó is vagyok futásban,pályázok legalább a 3.helyre.De az a kérdésem,hogy a vakcina miatt futás közben lehet valami bajom?Nagyon félek attól,hogy összeesek,vagy valami.500 métert futunk amúgy.Előre is köszönöm a választ. 13/L2014. máj. 22. 16:39
2/6 anonim válasza:
Kérdezzétek holnap meg azt, aki beadja, hátha nem tesz jót ilyenkor 500 métert lefutni.
3/6 anonim válasza:
Semmiféle bajod nem lesz 500 m futástól, még ha a világ legdurvább védőoltásáról van szó, akkor se.
4/6 anonim válasza:
Egyértelműen semmi bajod nem lesz a futástól, ne aggódj emiatt!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,végül nem futottunk,mert az osztályfőnökünk nem engedte. :)
2014. máj. 23. 19:20
6/6 anonim válasza:
Na de Reni.
Te védőoltás után futol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!