Pécsen jó nőgyógyász, aki kedves is, jó kedélyű?
Kaptam most üzeneteket, hogy változtassak életmódot és ne haragudjak az orvosra, ha azt mondja, hogy le kell fogynom. Köszönöm, de nem ez volt a lényeg.
Ha belemegyünk a sztoriba, akkor azt rendesen tegyük. Van öröklött hormonális problémám. Nem is egy. Egyszer akkor nyitottam is más néven erről kérdést. Azért mentem orvoshoz, mert intenzíven sportoltam, nem ettem semmi károsat,mégis híztam jó pár kg-ot és erőteljesen kiszőrösödtem. Belgyógyászaton nem találtak semmit. Akkor még nem tudtam az endokrinológiáról, így mentem nőgyógyászatra. Kedves doktor mikor kérdeztem, hogy gyógyszer miatt lehet-e hízni, mert akkor ezt sokszor hallottam: ne dőljek be a dajkameséknek! Ne fogjam másra, ha nem vagyok képes megállni, hogy éjfélkor és hajnali egykor kijárjak csülökpörköltet zabálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!