Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orr kiegyenesítése pénzbe...

Az orr kiegyenesítése pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
Valamiért látványosan ferde az orrom de nem tudom pontosan mitől.Két oka lehet:vagy egyszer amikor kiskoromba orra estem akkor ferdült el vagy így születtem.Az egyik orrlyukamon egyfolytában félig vagy teljesen be van dugulva.Meg akarom műttetni de nem tudom hogy ezt pontosan hogy végzik és hogy pénzbe kerül e.Kihez forduljak aki ezt eltudja intézni?

2014. máj. 4. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégészetre kellene elmenni. Ha nemcsak esztétikai problémát okoz a dolog, hanem - mint említetted - légzési nehézséget is, akkor az lenne logikus, hogy TB-alapon megcsinálják. Ha mégsem ez lenne a helyzet, akkor is tájékoztatni fog az orvos.
2014. máj. 4. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:
elvileg, ha egészségügyi okod van a TB fizeti a plasztikai műtétet
2014. máj. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!