Nincsen TB-m többe kerül így a tüdőszűrés vagy azt alapból nem támogatja a TB? Az üzemorvos megvizsgál TB nélkül?
Figyelt kérdés
Most fogok munkába állni 4 hónapja nincs TB-m mióta befejeztem az EU által támogatott tanfolyamomat és kiváncsi lennék, hogy ha most elmegyek a munkához szükséges tüdőszűrésre akkor az mennyibe fog kerülni ? Viszafizethetik velem az elmaradt 4 hónapot ? És az üzemorvos megvizsgál TB nélkül ?2014. máj. 3. 22:25
1/6 anonim válasza:
Igen az elmúlt 4 hónapot kifizettetik veled, és külön fizetned kell a tüdőszűrésért is.
4x 6810 ft
a 284/1997. (XII. 23.) Korm.
rendelet 2. melléklete alapján meghatározott 1700 Ft térítési díjba kerül a tüdőszűrés ha nem töltötted be a 40-dik évedet.
2/6 A kérdező kommentje:
de akkor a tüdőszűrés nem kerül plusz pénzbe az 1700FT-on felül ? És az üzemorvosnál vért is fognak venni mert élelmiszer gyárba megyek dolgozni azt is külön ki kell fizetni vagy az üzemorvos az nem TB-s hanem a gyár fizeti ?
2014. máj. 3. 22:40
3/6 anonim válasza:
A tüdőszűrő TB-vel 1700 Ft, anélkül 6 000. Pont a napokban érdeklődtem utána, úgyhogy ez tuti.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. máj. 3. 23:00
5/6 anonim válasza:
Én diák vagyok, de megszakitott jogviszonnyal magyarul piros a tb-m.Most voltam a Szt.Janos korhazban, mondtak hogy latjak a piros jelzest de eleg ha az 1700forintot kifizetem.
6/6 anonim válasza:
Magadnak is fizetheted a TB-t, baleset esetén jól jön. Amúgy meg magánba lehet csak járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!