Mit tegyek hogy erösebb nyugtatót írjanak fel?
Először mind ezt fogja adni, ha a sokadik ilyen vacakság után sem látja javulni az állapotodat, akkor ír majd erősebbet. Nekem olyan 8 hónapig tartott, mire felírt valami erősebbet, mert kipróbáltatott velem 6 félét, és a helyzet inkább csak rosszabb lett, mint volt, de akkor már olyan erőset kaptam, hogy bevettem egy szemet, és két napig olyan voltam tőle, mint egy részeg.
Rossz tanács, de ha esetleg olyanokat mondasz neki, hogy öngyilkossági gondolataid vannak, meg hasonlók, akkor lehet, hogy mindjárt ad valami erőset.
Vagy válts orvost! Ismerek olyat, aki pszichiáterként nem hajlandó semmi gyógyszert felírni, mert szerinte az old meg semmit, csak mindenféle gyógynövényes bogyókat meg teákat ad. Nem lehet, hogy pont egy ilyet fogtál ki?
Hagyd az egészet, a gyógyszeripar és a pszichiátria karöltve fognak mérgezni.
Ne ezt az utat válaszd. Azt hiszed az erősebb nyugtató jó valamire? Na ezt nevezik tévhitnek, ez az igazi alaptalan vallás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!