Anyajegy mennyi idő alatt tud elrákosodni? Vagy mennyi idő mire melanoma lesz belőle?
Figyelt kérdés
Nos 2-3 hete egyszer a polom irritálta egy anyjegyet 3-4 szer csak beleakadt és akkor kicsit "begyullad" vagyis kicsit na igazából nagyon kicsit áll ki a bőrömön. Nos ez másik napra elmúlt anyunak megmutattam hogy megnézze azt mondta visszahúzódott el is hittem neki nem foglalkoztam vele. Most megint elkezdtem utánuk olvasgatni és teljesen totál elkezdtem félni hogy tuti valami bajom van. Szerdán megyek bőrgyógyászhoz remélem egyből megnéznek mert azt mondom hogy be van kicsit gyulladva hátha nem időpontot adnak. Igazából nem vettem észre kicsike anyajegy a színe barnás kicsit sötétebb és gömb alakú. Nem vettem volna észre hogy nagyobb lenne ugyan akkora. nem is fáj nem is vérzik! Mennyi idő mire elrákosodik vagy melanoma lesz belőle kb? Szerintetek aggódjak? :/2014. ápr. 13. 14:26
1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy valami baj lesz!!
Mi van ha 1 hónap múlva adnak időpontot addigra bármi bajom lehet!! :/
2014. ápr. 13. 14:29
4/6 anonim válasza:
nem biztos h baja lessz amúgy orvossal nézesd meg
5/6 A kérdező kommentje:
Remélem!! Holnap anyu betelefonál időpontot kér mondja majd azt is hogy rosszul néz ki hamarabb fogadjanak!
2014. ápr. 14. 21:24
6/6 A kérdező kommentje:
Bakker kaptam de 1 hónap mulva néznek csak meg
2014. ápr. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!