Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen orvos az ilyen?

Milyen orvos az ilyen?

Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn hánytam, utána 2 napig émelyegtem, nagyon fáradt, levert, sápadt voltam 2 nap után is, így elmentem a háziorvosomhoz. Elmondtam a tüneteimet, erre adott hányáscsillapítót, és mondta, hogy menjek vissza hétfőn ha nem vagyok jobban. Elmentem pénteken egy magánorvoshoz, vizelet és vérvizsgálatra, aminek már délutánra megvolt az eredménye. Minden rendben volt a véremmel, viszont a vizeletemben 10x mennyiségű fehérvérsejt és 3x-os mennyiségű vörösvérsejt volt. (ezek voltak becsillagozva). Felhívtam a labort ahol az orvos azt mondta, hogy valószínűleg valami gyulladás, de mindenképpen meg kellene majd ismételni a vizeletvizsgálatot. Tegnap visszamentem a leletemmel a háziorvosomhoz. Kérdezte, hogy jobban vagyok-e már, mondtam, hogy igen. Erre az volt a válasz, hogy akkor semmi probléma, és felírt valami "vizelettisztítót". Majd mentem Isten hírével. Nem akarom magamat beteggé tenni, de nem kéne megismételni a vizeletvizsgálatot? Csak én érzem úgy, hogy magasról szarik rám a háziorvos? Ti mit tennétek? Gondolkodom, hogy elmegyek még egy vizeletvizsgálatot csináltatni a magánrendelőben.
2014. ápr. 9. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az orvos azt ajánlotta, akkor ismételtesd meg.

Amúgy én is ismerek hanyag háziorvost, aki egy szívrohamos férfit hazaküldött, hogy csak pánikrohama van. (A férfi később meghalt.) Meg ha bemegy hozzá egy hetven fölötti beteg, azt mindig azzal nyugtatja meg, hogy: "Ez már a korral jár. Örüljön, hogy még él!" Úgy látszik, vannak, akik csak "papíron" orvosok, különben meg nagy senkik...

2014. ápr. 9. 19:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Meg is fogom ismételtetni. Csak utána kihez vigyem a leletet? :( Még a harmadéves orvostanhallgató haverom is azt mondta, hogy meg kell ilyen esetekben mindig ismételni.
2014. ápr. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!