Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gerincferdülésem van, és...

Gerincferdülésem van, és gerinctorna gyanánt az orvos elküldhet e lovagolni?

Figyelt kérdés

Mert ugye gyógytornára elküldhet, és hallottam ilyenről, hogy "lovas gyógytorna"-vagy ezt csak fiatal korban lehet?

L/17

2014. ápr. 6. 20:50
 1/6 anonim válasza:
Szerintem 17 évesen nem szoktak már terápiás lovaglásra küldeni...ha pedig simán csak lovagolni szeretnél,nem ajánlom,nem lesz jobb csak rosszabb.
2014. ápr. 6. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne rosszabb?
2014. ápr. 7. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak mert azért gondoltam, mert a lovon ugye "szépen" kell ülni, legallább addig normálisan ülnék, aztán egy idő után meg remélem "úgy maradnék":D
2014. ápr. 7. 19:28
 4/6 anonim válasza:
Nekem is gerincferdülésem van, lovagolok, és mégis élek, nem lett rosszabb.
2014. ápr. 7. 20:16
 5/6 anonim válasza:
Én még csak olyan lovassal találkoztam akinek volt ettől problémája,bár lehet hogy a rengeteg eséstől van.Nekem is egy esésnél sêrült meg a gerincem.
2014. ápr. 7. 21:52
 6/6 dorcsuu válasza:
Nekem is gerincferdülésem van, a lovaglás egy picit segít rajta, legalábbis annyiban, hogy nem romlik olyan gyorsan. Mondjuk én nem ebből a célból kezdtem el. :D De szerintem 17 évesen már nem sokat segít. Én 15 vagyok, de már nem igazán látok annyi eredményt mint anno 10 évesen.
2014. ápr. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!