A mellkasröntgent hol tudom kikérni?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy 7.-én lesz alkalmassági, de még nem kaptam meg a mellkas röntgenem negatívját. Kaptam a kórházban egy megjelenésről szóló papírt, de azt elméletileg nem fogadják el. Na, de mindegy. A lényeg az, hogy tavaly Kecskeméten a kórházban csinálták nekem és, amit akkor csináltak egy évnél nem régebbi 10 nappal. Ha elmegyek alkalmasságia, akkor ezt ott ki fogják adni?2014. ápr. 6. 17:05
1/4 anonim válasza:
A negatívot sehol nem kapod meg. Mutasd be az üzemorvosnak a papírt, amit a tüdőszűrőn kaptál, hogy megjelentél. Majd megmondja hogy így mit csinálj. Kecskeméten meg LELETET kiadnak neked az egy évvel ezelőtti felvételről, mindenhol számítógépben fut az összes lelet, kinyomtatják, lepecsételik, aztán viheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félreérthetően írtam. A tüdőgondozóba kaptam egy igazolást, azt visszaviszem és kiadják a leletet, ez 2 hét kb. De holnap lesz az alkalmassági, ott meg nem fogadják el ezt az igazolást, csak a leletet.
2014. ápr. 6. 20:00
3/4 anonim válasza:
Teljesen értettem amit írtál. Olvasd el még egyszer amit írtam. Benne van a válasz a kérdéseidre. Megmondod az üzemorvosnak, hogy lelet később lesz, vagy aláirja a papírod, vagy nem. Vagy elmész Kecskemétre, kinyomtatják a tavalyi röntgen leleted, és elviszed az üzemorvosnak azt, vagy vársz a mostanira kêt hetet. így már érted!???
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor már elsőre is értettem, csak azt azt hittem, félreérthetően írtam és félreértettél. De akkor nem. Köszi a segítséget, így mwgnyugodtam, hogy nem küldenek haza.
2014. ápr. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!