Recept nélkül adnak ki H1N1 elleni oltást? Ha nem, akkor külföldi receptre Mo-n adnak ki?
Figyelt kérdés
Román receptre kéne, mert elméletileg az ottani nem olyan jó, mint a magyar.2009. dec. 18. 17:13
1/4 anonim válasza:
szard mar le az oltast nicns is olyan hogy h1n1 eddig csak olyanok lettek betegek akik amugy is meghaltak voltak HIV esek meg rakosak.. amugy amit arulgatnak vedo oltas az nem is az en nem nagyon ajanlom
2/4 anonim válasza:
Szia! Mivel már Románia is EU tag, jöhetsz a román recepteddel, bármelyik magyar patikában elfogadják és kiadják a magyar oltást, de csak, ha a magyar oltóanyagot írta fel az orvosod!
3/4 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a gyors válaszokat :)
Egyébként én oltás ellenes vagyok, és nem nekem kell az oltás, hanem az egyik román rokonomnak.
Szóval az ő nevében is köszönöm a választ :)
2009. dec. 18. 17:27
4/4 anonim válasza:
2.vagyok
A román rokonodnak a receptje is érvényes Mo-n, csak a magyar vakcinára legyen kiírva (ha a nálatok kapható vakcinát írja fel az orvos, akkor itt nem válthatsz ki rá magyar vakcinát. Remélem, sikerült nem túl zavarosan fogalmaznom :=) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!