Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szúr, Zsibbad a szívem,...

Szúr, Zsibbad a szívem, Szédülök? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
15éves vagyok. Nem vagyok stresszes, de energia italokat iszom. Attól lehet a baj?
2014. márc. 31. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek iszol energiaitalokat? Túlpörög a szíved.
2014. márc. 31. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, attól is lehet baj.
2014. márc. 31. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Orvos

2. Felejtsd el az energiaitalokat. A páromnak aritmiája lett tőle.

Semmire sem jók, régen én is sokat ittam, de most már évente talán egyszer iszom ha véletlenül van itthon. De nem is szabadna forgalmazni ezeket szerintem.

2014. márc. 31. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy attól van. Ezek lehetnek magas vérnyomásos tünetek. Igyál kamillateát, vagy hasonló, nyugtató hatású teát, ha van otthon. El fog múlni, de eltarthat egy-két órán át.

Aztán gondold végig, hogy szükséged van-e energiaitalra! Az egy olyan dolog, amit akkor használsz, amikor másképp nem boldogulsz, mindig tudatosan és sosem rendszeresen. Maradandó károsodásokat okozhat nem csak a szívedben, de a vesédben is.

2014. márc. 31. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, hanyagolom mostmár!
2014. ápr. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!