Tudnátok ajánlani Budapesten lelkiismeretes fogorvost?
A 11. kerületben vagy a belvárosban lenne jó.
Eddig voltam már magánorvosoknál és SZTK-s orvosoknál is, de egyik se vált be igazán... Az még hagyján, ahogy az emberrel viselkednek, de a munkájukkal is volt kivetnivaló. Ez eléggé bosszantó, főleg amikor az ember több 10.000 forintot hagy a zsebükben.
Jó lenne végre egy olyan orvost találni, aki igényes a környezetére és a munkájára is és nem kövez meg azért, mert van egy szuvas fogad, vagy mert begyulladt az ínyed...
A segítségeket előre is köszönöm!
Újpest-központ, fogdent.hu :)
Igaz, eddig csak kétszer voltam itt, de sok jót hallottam róluk (meg az a 2 alkalom is bölcsességfog műtét volt, amiből az injekción kívül semmit nem éreztem).
Budapest Dental, Jászai Mari térnél.
Nagyon kedvesek, barátságosak és hozzáértőek. Nekem az életemet (és a fogorvosokhoz való hozzáállásomat) változtatták meg. Több, mint 4 éve járok hozzájuk, többeknek ajánlottam is, és mindenki meg van velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!