Pattanás ellen ezekről a krémekről vélemény? Többi lent!
Figyelt kérdés
Bórsavas-Kamillás szesz és a Skinoren 200mg/g gél.
Ezeket a dolgokat írta ki a bőrgyógyász.
Ezek segítenek?
2014. márc. 18. 21:51
1/3 anonim válasza:
Az emberek csak abban hiszek, ami drága. Ami olcsó, annak nincs értéke. Ha 70%-os alkohollal letörlöd az arcot mondjuk naponta kétszer, biztosan legalább olyan jó hatást érsz el, mint a felírtakkal. A bórsavas dolog önmagában is jó, de a bóraxos víz is.
2/3 anonim válasza:
Igaz, a boraxos dolgok hasznosak. Viszont én használtam a Skinorent tini koromban (nagyon gáz volt az arcbőröm), és ez volt a sok közül az (nem első körben írták fel, hanem több sikertelen kence után), amire azt tudtam mondani, hogy végre, eredmény! Előtte pl. Zynerit ecsetelő, ez is drága volt, de semmit nem használt. A Skinoren tényleg sokba került, de az legalább megérte. Próbáld ezeket bátran, remélem segíteni fognak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
És már az első használat után, mondták, hogy látszik változás.
2014. márc. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!