Drága szerintetek a jogosítvány orvosi vizsgálat?
Figyelt kérdés
MOst fizettem 7800-at, de nem tudtam hogy ezt egyből át kell adni az orvosnak, úgy mondta mintha csak az okmányirodában kellene fizetni. És az előző alkalommal nem kellett fizetnem semmit. Meg se vizsgált rendesen csak betűket mutogatott. A pénzről nem adott se nyugtát, se elismervényt. Vigyorgott, fülig ért a szája hogy így lehúzhat ez a milliomos disznó, az körzeti orvos mellett igazgatói beosztásban van az egészségügyi központban.2014. márc. 3. 18:34
1/4 anonim válasza:
ez igy megy nekem 5 éve 5000 volt, még szem vizsgálat sem volt csak emgkérdezte van-e valami kronikus betegségem.
2/4 anonim válasza:
Így működik hivatalosan. Az orvosi vizsgálatért az orvosnak kell fizetni és az okmányirodában is a jogosítvány kiállításáért. Automatikusa nem írnak nyugtát,de ha el tudod valahol számolni,számoltatni akkor kérhetsz és kapsz. Különösebb vizsgálat nem szükséges,csak látás,esetleg vérnyomás ellenőrzés.Akinek bizonyos krónikus betegsége van (ül.cukorbeteg),annak viszont igazolást kell vinnie szakorvostól,hogy ki lehet állítani számára az engedélyt. Nem tudom,hogy jól emlékszel-e mert mindig fizetni kellett a jogosítványért,de a korodból ítélve az előzőt 10 éve kaptad,akkor még csekken kellett befizetni a postán és a csekket vinni az orvoshoz. Teljesen szabályosan jártak el veled.
3/4 A kérdező kommentje:
OK, csak kellemetlenül érintett, nincs egy vasam se...
2014. márc. 3. 20:41
4/4 anonim válasza:
Megértem,nem kevés pénz. Max. annyi vigasztalhat,hogy 10 évig nem kerül semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!