Agydaganat Szívinfarktus? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
elfelejtek dolgokat kb 1 honapja nem tudom mit beszélek sokszor dadogok jobb szemem mozog le fel mindig izgulok nagyon és már 1 hete szédülök olyan mintha aludnék mintha álmodnék és ez este fele elmullik és dél után jön elé mellkasom néha nyom és akkor tökre begyorsul szivem mit csináljak? agydaganat ?lehet?2014. febr. 6. 22:12
1/4 anonim válasza:
Hipochondria?
Mindenkivel történnek ilyen dolgok, csak a többség nem összegzi ilyen szépen, mert fölösleges. Semmi baj nem lesz, nyugi. Igyál eleget, néha mozogj valamit, ami tetszik, törődj magaddal, a szeretteiddel, akkor nem lesz időd, kedved ilyeneken gondolkodni, és nem is lesznek panaszaid. :)
Csak túl stresszes vagy, semmi más...
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem ártana egy orvos, ha ezt így meg tudod mondani, hogy egy hónapja jött elő. Max csinálnak egy fölösleges MR-t.
3/4 A kérdező kommentje:
Szombat óta van ! mióta szivtam egy herbálos cigit
2014. febr. 7. 12:03
4/4 anonim válasza:
Pánikolsz, nekem szorogngást váltott ki herbál szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!