Papirom nincs egyikről se, de le szeretném magam százalékoltatni. Munkaviszonyom sincs, nem volt még csak diákmunka, gyakorlat, stb... Hogyan kezdjek neki hozzá, és ezekre megadják e? Nekem ez jó lenne, mert a rokkantnyugger gyorsabban kap munkát (azt vettem észre), mint az egészuséges ember, másrészt munkanélküli vok, érettségim, 2 szakmám van, de hiába keresek nem találok semmit. Ha meg le vok százalékolva, nem kell közmunkára se bemennem, és legalább lenne egy kis pénzem!!! Negativaktól kiméljetek már meg, van akinek semmi baja sincs, és mégis "roki" , pl. én ismerek 1 romát, aki sose dolgozott baja sincs, mégis rokkantnyugdijas!! Akkor hogy is van ez?
szia.Amíg nincs róla papírod esély sincs.A pénz pedig munkaviszony függő.Igazplni kell éveket amit ledolgoztál.A semmire nem adnak neked.A depresszió az esélyes mert sokat ismerek akit leszázalékoltak vele.De ez egy komplex dolog.Ne haragudj de megjegyezném,hogy nem használj olyan szavakat hogy "rokkantnyugger" meg "roki"! 24 évesen már felnőtt vagy biztosan van benned némi intelligencia.De a helyzetet jól látod sajnos,a rokkantnyugdíjast előbb felveszik...tapasztalom magamon én is a kárát..
2014. febr. 7. 22:03
2/4 anonim válasza:
Hát énis hasonlókal küzdök csak én 21 vagyok!
Szerintem nem fognak leszázalékolni túl fiatal vagy!
Előtted az élet, igy fogják látni meg tuti kellenének orvosi papírok is!
2014. márc. 26. 14:27
3/4 hosszúhajú válasza:
borderline vagyok és leszázalékolt.
a ledolgozott munkának ehhez az ég világon semmi köze. ha volt, ha nem, nem azt nézik. pszichiátriai igazolás, szakvélemény, diagnózis kell. - ez dönt, ehhez kapsz az Orvosszakértői Intézetben időpontot, ott meg kell jelenj, ott adják, vagy nem adják meg. Ha van szakvélemény rólad, ami elég súlyos, és elegendő idő óta áll fenn, már jó ideje kezelnek, plusz szedsz gyógyszereket régóta, voltál kórházban, kezeltek...akkor jöhet szóba, hogy kapsz valamit. első lépés: menj el a kerületi ideg gondozóba. ez lehet, hogy a te kerületed esetén az sztk-n belül van.
2014. ápr. 10. 20:32
4/4 anonim válasza:
utolsó, nem csak Budapest létezik, hogy kerületekről beszélhess...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!