van rá esély
szóval szerintem ne próbálkozz
A hasadba. Hm... [link]
Nagy eséllyel szúrod meg a gyomrod. Néni vagyok orvos, így találgatás. Mi van, ha a gyomrod meg szúrod? Szerintem el kezd marni a gyomorsav. A jó az, hogy nem halsz meg. A rossz, hogy örökre ott marad a heg, megnyomorítod magad, k*rvára fájni fog ÉS! még elvisznek. Hogy hova?
Oké...akkor tisztázzuk...
Nem akarok öngyilkos lenni, hanem láttam egy filmet, amiben egy nő hasba szúrta magát, nem ordított, csak mosolygott, aztán amikor kihúzta magából megrendült egy kicsit az arca, aztán már ment is tovább...
Pont ezért kérdeztem, mer el kezdett gondolkodtatni, hogy ezt hogy csinálta... Lehet hogy nem E/1be kellett volna írnom, de végül is megtudtam amit akartam:)
Ha csak beleket talált, akkor simán tovább mehet, bár pokoli fájdalmai vannak, ezt a sokk elnyomhatja.
A bél átszúrása sem annyira egyszerű, disznóvágáson próbáltál már belet megszúrni? Rendkívül rugalmas, nem annyira egyszerű, főleg ha nem feszül az a terület.
A belek közé is be lehet szúrni, ha szerencséje van, de a filmekben sok lehetetlen megtörténik, pl. a verekedős jelenetekben az ütések 90%-a önmagában minimum ájuláshoz vezet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!