Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyökérkezelés miatt?

Gyökérkezelés miatt?

Figyelt kérdés
Gyökérkezelésem volt tegnap, ma reggel felkeltem és a kezelt fognál az inyem bevan dagadva picit, picit fáj :S sztem kezd begyulladni. Vagy ez átlagos dolog gyökérkezelés után?

2014. febr. 4. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, érzékenység és fájdalom lehet a fogban, de ha az ínyed bedagadt, akkor szerintem még nincs teljesen kipucolva a fogad, gondolom menned kell még.
2014. febr. 4. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mennemkell 2hét múlva hogy befejezzék a gyökérkezelést, most ilyen idegölőt meg gyógyszeres tömést tett bele. Mondjuk szerintem az 2hetet biztos h nemfog kibírni. Ha kiesik a tömés az nagy baj?
2014. febr. 5. 02:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert belemegy étel, de nekem soha nem esett ki.
2014. febr. 5. 07:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Es az baj h az inyem bevan gyulladva ,dagadva? Tömés a helyen van, fogam nemfaj csak az inyem, sztem az inekcio miatt, mert annak is faj a helye meg rosz helyre szúrta az orvos es csak az ajkam zsibbadt el
2014. febr. 5. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajna ezt csak a doki tudja megmondani, hogy az ínyed az injekciótól dagadt be, vagy még gyulladás van a fog gyökerén, ha holnap is duzzadt at ínyed, akkor ne várd ki a 2 hetet, hanem menj vissza a dokihoz.
2014. febr. 5. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben , köszönöm a válaszokat:)
2014. febr. 5. 23:23
 7/7 A kérdező kommentje:
A duzzanat elmult, :)
2014. febr. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!