Ingyenes a tömés vagy sem?
Figyelt kérdés
Van 2lyúkas fogam,dolgozom napi 8órában. Be vagyok jelentve,mivel van Tb-m így akkor a tömés ingyenes vagy sem?2014. jan. 26. 19:53
1/5 anonim válasza:
Ingyenes a körzeti fogorvosodnál.
2/5 anonim válasza:
ez egy nagyon szabályozatlan terület, pontosabban szándékosan sokértelműen szabályozott.
"a fogmegtartó kezelések" ... így fogalmaz, na de tök mindegy, boríték nélkül a körzeti fogorvos se fogja ám egykönnyen megcsinálni :(
kivéve ha tudsz valamelyik Klinikára menni, ott még viszonylag lelkiismeretesek a kezdők. máshol kb kizárt.
3/5 anonim válasza:
Mindenhol megcsinálják, kötelesek. Ha nem akarják, tehetsz feljelentést. De olyanról még nem hallottam hogy valahol ne csinálták volna meg. Többek közt az enyémet is szó nélkül bevakolták.
4/5 anonim válasza:
na én hallottam, nem is egyről. sőt , olyanról is, hogy a betegeket sorra küldték ki a gyógyszertárba hogy kiváltsák az érzéstelenítő injekciót, mert nekik nem volt, és felajánlották, hogy oké, kihúzzák, de sajnos érzésteleníteni nem tudnak.
Aki jobb helyekkel találkozik, azokat őszintén irigylem :)
5/5 Noi333 válasza:
szia! a körzeti orvosnál ingyenes a fogtömés kivéve ha fehér, fényre kötő tömésről van szó. nálunk az 2000 ft. de olyat általában csak első fogakra raknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!