Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ingyenes a tömés vagy sem?

Ingyenes a tömés vagy sem?

Figyelt kérdés
Van 2lyúkas fogam,dolgozom napi 8órában. Be vagyok jelentve,mivel van Tb-m így akkor a tömés ingyenes vagy sem?
2014. jan. 26. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ingyenes a körzeti fogorvosodnál.
2014. jan. 26. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon szabályozatlan terület, pontosabban szándékosan sokértelműen szabályozott.

"a fogmegtartó kezelések" ... így fogalmaz, na de tök mindegy, boríték nélkül a körzeti fogorvos se fogja ám egykönnyen megcsinálni :(

kivéve ha tudsz valamelyik Klinikára menni, ott még viszonylag lelkiismeretesek a kezdők. máshol kb kizárt.

2014. jan. 26. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenhol megcsinálják, kötelesek. Ha nem akarják, tehetsz feljelentést. De olyanról még nem hallottam hogy valahol ne csinálták volna meg. Többek közt az enyémet is szó nélkül bevakolták.
2014. jan. 27. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:

na én hallottam, nem is egyről. sőt , olyanról is, hogy a betegeket sorra küldték ki a gyógyszertárba hogy kiváltsák az érzéstelenítő injekciót, mert nekik nem volt, és felajánlották, hogy oké, kihúzzák, de sajnos érzésteleníteni nem tudnak.

Aki jobb helyekkel találkozik, azokat őszintén irigylem :)

2014. jan. 27. 11:44
 5/5 Noi333 válasza:
szia! a körzeti orvosnál ingyenes a fogtömés kivéve ha fehér, fényre kötő tömésről van szó. nálunk az 2000 ft. de olyat általában csak első fogakra raknak...
2014. febr. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!