Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegyet arcról el lehet...

Anyajegyet arcról el lehet távolíttatni?

Figyelt kérdés
kb. 11-12 éves koromban jött ki a jobb oldali arcomon, de nem nagyon szeretem, ezért jó lenne, ha el lehet távolítani. Most 17 éves vagyok. Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. jan. 24. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, amikor az enyémet vették le akkor volt egy nő és mesélte,hogy neki tele volt az arca anyajeggyel,és most is éppen azért jött,hogy levetesse őket! Ha olyan helyen van ahol borotválkozol akkor ajánlott is,mivel belevághatsz.
2014. jan. 24. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. :D

De egyébként nem marad látható nyoma a levétel után?

2014. jan. 24. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem borotválkozol :) Szerintem mindenképpen nyoma, nem tudom elképzelni,hogy egy vágás után ne maradjon heg, rólam 6 anyajegyet vettek le, 4et lézerrel, 2őt szikével, gondolom nem mindegy az anyajegy nagysága sem. Mindegyik hegem látszódik,de csak nagyon halványan, pár elteltével már csak olyan mint egy bőrhiba, alig észrevehető. Viszont a nagyobbakat amiket lézerrel távolítottak el azok után sokkal nagyobb heg maradt!
2014. jan. 25. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!