Mit csinálnak velem a fülészeten?
Figyelt kérdés
a napokban lázas voltam és fájt a torkom
a doki felírt antibiotikumot és most már csak néha köhögök,de tegnap este nagyon fájt a fülem (a bal), tehát elmentem dokihoz hogy megnézze, aki leküldött fülészetre.
Mit fognak ott velem csinálni?
2014. jan. 20. 15:08
1/5 anonim válasza:
Belenéznek a füledbe és kapsz rá orrcseppet, vagy fülcseppet, és ha úgy látja, akkor antibiotikumot is.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem szúrják fel vagy ilyesmi?
Köszi a válszt
2014. jan. 20. 19:59
3/5 anonim válasza:
Ma már nem szúrják fel a fület szíre-szóra, van sokfajta új gyógyszer ami hatásos rá.
4/5 A kérdező kommentje:
dejó
Köszi a válaszokat
2014. jan. 21. 08:58
5/5 anonim válasza:
kimossák, belenéznek tölcsér félével, belefújnak valami fgehér port, felírnak minden héten másik gyógyszert, aztán vagy jobb lesz vagy nem. mi már ezeken túl vagyunk: meleg só, bioptron lámpa., zefzil, dalacin, otosporin, mometason. még volt valami 3 db-os gyógyszer is aminek a nevét most nem tudom, de nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!