Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a bal lábam, mit tegyek...

Fáj a bal lábam, mit tegyek vele? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ausztráliában élek, 16 vagyok. Most, hogy vége lett a sulinak és jött a nyári szünet iszonyatosan elkezdett fájni a bal lábamnak az a része ahol a boka hajlatom van! Nem ütöttem be sehova. Szerintem a meleg idő illetve a nagyon párás éghajlat lehet az oka, mivel amikor haza utaztam Magyarországra (a télbe) el is felejtettem, hogy fájt a làbam! De most hogy újra itt vagyok újra elkezdett fájni, ugyan azon a helyen!

Mit csináljak vele? Egyszerűen már kibírhatatlan...

2014. jan. 19. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen furcsa,először tudni kéne mi okozza: visszér, ízületi betegség. Fájdalomcsillapítót szedhetsz rá,de az csak a tüneteket csökkenti a kiváltó okot nem. Úgyhogy menj orvoshoz!
2014. jan. 19. 08:23
 2/4 anonim válasza:

Titok c. film

Ha nem veszed figyelembe a rosszat, elmúlik..:))

2014. jan. 19. 08:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fájdalom csillapítót nem akarok szedni mert az őli a fehér vér sejteket! (Legalábbis ezt tanultam biológiából)
2014. jan. 19. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A fájdalomcsillapítók között (is)vannak olyanok.amik jobban károsítanak és vannak amelyek kevésbé. De ez néhány tabletta bevételére nem igaz. Hosszú hónapokig, nagy adagban kell szedni őket,hogy így legyen. Mást nem tudsz tenni anélkül,hogy tudnád mi a bajod.
2014. jan. 19. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!