Fogtöméseknél, hogyan alakulnak az árak?
Figyelt kérdés
Eddig egy olyan fogorvoshoz jártam, aki úgymond feketén dolgozott, és mindig csak rávágott egy tűrhető árat mondott x fog tömésére. Most szeretnék menni egy magán fogorvoshoz, és a honlapon, hogy egy klasszikus tömés 10 000 ft. Ezt, hogy kell értelmezni? Foganként? Vagy, van vmi speciális mérték, amivel ezt megállapítják. Ha egy ember elmegy 3-4 lyukas foggal, elég irreális árnak tűnik.2014. jan. 11. 20:23
1/2 anonim válasza:
Pedig foganként kerül annyiba. :( Gondolom függ a lyuk méretétől, meg hogy melyik fogat kell tömni, nekem tömték már 8000-ért is, meg 10000-ért is, egymás után kettőt.
2/2 A kérdező kommentje:
azta...azért tényleg kellene lennie különbségnek abban az esetben, ha egy fog már félig kilyukadt vagy csak egy kis lyuk van rajta. Viszont ha ez így megy, egyetemista lévén rákülthetem kéthavi ösztöndíjam...
2014. jan. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!