Orrsövény műtéten átesettek, volt mellékhatás?
Érzéstelenítésben műtöttek.Kaptam vmi nyugtatót,ami nem hatott..csak idegesebb lettem,és nem adtak mást.Gyakorlatilag így műtöttek,bent 200volt kb a vérnyomásom,néha le is fogtak..
Lelkileg iszonyú volt,végig tudatomnál voltam..fájt is.
Utána nekem nem fájt,nem dagadt be,csak vérzett.
Viszont azóta is szédelgek(nem szédülök,csak néha szédelgés jön rám)ez normális?a vérnyomásom ok.
Meg feszít az orrom(húz le) és száraz.
Kedden műtöttek,ma jöttem haza.
Más is szédelgett?
Azt hozzáteszem h kb nem aludtam amíg bent voltam..lehet ezért?
Normális, hogy műtét után pár napig nem érzed jól magad.
Én visszajáró vagyok az orr-fül gégészeten, mert eddig volt 3 orrsövény műtétem. Amikor először érzéstelenítéssel mentem, úgy jártam mint te. Annyira féltem, hogy semmit nem ért az érzéstelenítés, és nagyon fájt. Soha többé nem mentem érzéstelenítésre csakis altatásos műtétre. 4x nőtt vissza az orrmandulám, volt egyszer orrkagyló záródási műtétem, és volt 2x orrpolip műtétem. Ezért is tudom, hogy pár napig bizony az ember olyan kótyagos a műtét után.. Ahogy gyógyul, úgy lesz jobb.. Pihenj, és ne nagyon hajolgass..és kíméld magad a tüsszentéstől..:)
köszi hogy írtál!
már 1hete szédelgek,nem hajolok meg szinte semmit nem csinálok és mégis.
Holnap megyek kontrollra és szólok hogy valamit csináljon. Kíváncsi vagyok leráz e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!