Forduljak orvoshoz? Több napja 44 alatt van a pulzusom.
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 00:42
1/16 inspector callahan válasza:
okoz-e panaszt, pl szédülés, gyengeség, ájulásérzés, eszméletvesztés, fulladás, mellkasi fájdalom? hány éves vagy? sportolsz-e aktívan? fizikális erőfeszítésre meddig emelkedik? alapvetően elmondható, hogy ez a pulzusszám kevés, de élsportolóknál beleférhet nyugalomban.
2/16 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz, egy ekg mindent letisztáz.
3/16 anonim válasza:
Nem sportolok. 17 éves vagyok. Nem okoz panaszt.
4/16 anonim válasza:
B-szki bocsi :D Rossz oldalról írtam. :O Nem is tudtam h erről vagyok bejelentekzve. Érdekes.
6/16 anonim válasza:
ha nincs panasz és a vérnyomásod rendben, akkor nincs semmi gond... van olyan profi kerékpáros akinek a nyugalmi pulzusa 30...
7/16 anonim válasza:
Mivel nem sportolsz,nem ártana elmenned orvoshoz. Ez még felnőtt korba is alacsony pulzusnak számít. Lehet,hogy semmi baj nincs,de nem ártana bizonyos betegségeket kizárni.
8/16 anonim válasza:
Ha panaszt okoz mindenképpen! Az én pulzusom 180 fölötti, úgy tudom az veszélyesebb. Bár én gyógyszert szedek rá.
9/16 anonim válasza:
Ha ez hirtelen változás ("több napja"), akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele!! Ha régebb óta így van, akkor valóban lehet, hogy a sport miatt. De megjegyzem, hogy ha sportolsz, akkor se árt néha egy EKG, nehogy úgy járjál, mint 1-2 szerencsétlen focista, szóval nagyon is jó lenne, ha megnézetnéd.
10/16 anonim válasza:
Az alacsony vérnyomás vérrögöt okozhat és érelzáródáshoz vezethet.Mindenképpen fordulj orvoshoz. Lehet hogy nincs tüneted mert megszokja a szervezeted és tünetmentes lesz. Nekem pl elég magas a vérnyomásom 180/125/110 és kiválóan érzem magam de nagyon sokáig problémám volt vele de megszoktam azt mondta a doki nem szükséges gyógyszert szednem rá mert magától helyre fog álni. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!