Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem ertek egyet vele es soha...

Nem ertek egyet vele es soha sem szoktam halapenzt adni sem orvosnak, sem apoloknak. Mas is van vele igy?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam kórházban, annak a nővérnek adtam, akivel meg voltam elégedve. A dokinak is akartam adni, de nem fogadta el.
2014. jan. 6. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen. Én is ezt tettem mindig és így is teszek. Még soha életemben nem adtam senkinek hálapénzt, ezután sem fogok. Azért van a fizetése.

Eszemben sincs megalázni az orvost vagy magamat hálapénzekkel. Van olyan orvos otthon, akinek ajándékot (nem hálából!) viszek, de vele majdhogynem barátni viszonyban vagyok, úgyhogy az más kategória.

2014. jan. 6. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek az emberek miert adnak? Ugy gondoljak hogy job ellatasban fognak reszesulni? Pl ha valakinek agymutet kell az orvos ugyanugy megmuti penz nelkul is nem? Tavasszal voltam korhazban utoljara, egy nogyogyaszati muteten. 3 napig voltam bent es ugyanugy ellatott az orvos es a noverek is mint mindenki mast aki adta nekik a boritekot. Ugy ereztem el sem varjak hogy en adjak, megis majdnem mindenki ad. Olvastam egy cikket az ev vege hogy 30 milliard halapenzt zsebeltek be az orvosok a tavalyi evben. Ez megdobbentett.
2014. jan. 6. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Nem, én utólag adtam annak akivel meg voltam elégedve.

2014. jan. 6. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sose adok, pedig diabetesem van, de a dokim nem fogad el pénzt (apám próbálta). Viszont a jóféle bort szereti, azt szoktam neki vinni pár évente :)
2014. jan. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!