Miért pont férfiak mennek el nőgyógyásznak?
Nem tudom leforditottak-e magyarra Tina Cassidy: Birth c. konyvet...minden leendo es mar anyanak a kezebe adnam ezt a konyvet. A szuletes tortenetet irja le es azt is, miert ferfiasodott el egy valojaban nagyonis nokre tartozo dolog...es miert kezdenek ujra tert hoditani a dulak miert szulnek a nok otthon miert nem kell egy sokszor erzeketlen Dr. Doktorovics Doktorov szuleskor ....
Mindenre valaszt talalsz.
hmm,hát én még csak most fogok választani,és ebbl jött a kérdés,hogy alig találni nőket...
És bárkit is kérdeztem a férfi nőgyógyászokról,mindenkinek rossz tapasztalata volt...hogy állitólag nem betegnek,hanem csak elvégezendő dolognak tekintik őket....
Bocs, de miért nem zavaró, ha nő turkál benned?
Tényleg érdekelne?
Pont olyan zavaró, ha nő turkál vagy férfi.
És a tudás?
Attól hogy nő még lehet képzetlen stb.
Megjegyzem szerintem is a pénz miatt megy vki nőgyógyásznak, semmi köze nincs az empátiához.
Másrészt meg a nőgyógyászok zöme tudja, hogy a nők el vannak hanyagolva, vagy hazudnak a párjuknak a szexről, és mindenről ami ehhez kapcsolódik. Mindegy, hogy nő vagy férfi az orvos, manipulálja a beteget, megértést színlel, és baromi kedves. A legtöbb nő a partnerétől a minimális megértést vagy udvariasságot esetleg figyelmet sem kapja meg, így könnyű a férfi nőgyógyász dolga. Egy kis mosoly, egy kis odafigyelés és máris elolvad a beteg. A női nőgyógyász meg azt mondja, hogy ő is szült, ő is nő, és szuper empatikus.
Képmutató banda az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!