Vermoxot hogyan szedjem ilyen esetben?
A kutyámnak cérnaférge volt. Öt napon át adnom kellett neki valami rózsaszín féreghajtót majd pár nap után doki adott neki meg egyet.
Ma harom hasmenesem volt. Szagra ugyanolyan mint a kutyáé, a harmadikban volt valami fehér nagyobb gömbszerű.
Én elővigyázatosságból felirattam egy vermoxot de gondolom elkaptam én is.
Elolvastam a betegtájékoztatót, de arra az van írva hogy úgy szedjem ahogy doki mondta.
Még várok, nézem a székletem és ha látok benne kukacot, elkezdem a kúrát.
Az jó ha úgy szedem mint a kutya? 5 darabot naponta és egy hét múlva még egyet.
A dobozban hat darab tabletta van.
találtam egy orvosi tájékoztatót
Enterobiázisban testtömegtől és életkortól függetlenül felnőtteknek és gyermekeknek: egyszer 100 mg (1 tabl.) bevétele elegendő. Miután a reinfekció elég gyakori, a kezelést 2 és 4 hét múlva meg kell ismételni.
Ascariázisban, trichuriázisban, ancylostomiázisban és kevert fertőzésekben testtömegtől és életkortól függetlenül felnőtteknek és gyermekeknek: napi 200 mg (reggel és este 1-1 tabletta) három egymást követő napon.
Téniázisban és strongyloidiázisban
felnőtteknek: napi 400 mg (reggel és este 2-2 tabletta)
3 egymást követő napon,
gyermekeknek: napi 200 mg (reggel és este 1-1 tabletta)
3 egymást követő napon.
Diétára vagy hashajtók alkalmazására nincs szükség.
Csecsemőknek, 2 éves kor alatt: lásd a 4.4. Különleges figyelmeztetések fejezetet.
A tabletta szétrágható, vagy egészben lenyelhető. Kisgyermekek számára célszerű összetörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!