Van értelme beadatni még az influenza elleni védőoltást?
gratulálok #3-as, pont neked kellene kicsit több ésszel rendelkezni, nem ezeket a kamukat szórni itt...
kérdező, igen, ha megbeszéled a háziorvosoddal és ő egyetért, akkor van értelme...természetesen az oltás mellett is lehetsz influenzás, hisz elkaphatod más verzióját, de nagy mértékben csökkenti az esélyt
Kedves 3.! Én is eú-s vagyok évekig nem kaptam oltást,de nem voltam beteg(még náthás sem igen),most 4 éve új munkahelyen dolgozom, a főnököm oltás párti és bár nem kötelez rá,próbából beadattam. Nem lett miatta sem egyéb betegségem,sem jobb,sem rosszabb nem lett. Amúgy háziorvos mellett dolgozom és az évek alatt nem láttam senkit,akinek komolyabb baja lett volna az oltás miatt(sőt aki 1x megkapta,utána már maga kéri),pedig azóta több száz oltást adtam be. Ez saját tapasztalat és nem az,amit a rádióban,TV-ben mondanak,újságokban írnak és az eredetük enyhén kétes!
Kedves kérdező adasd be nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!