Urológián mennyit kell várni?
Figyelt kérdés
Átlagosan kb. mennyit kell várni, mire sorra kerülök? Sokan szoktak lenni? Még egyszer sem voltam, de most úgy tűnik el kell látogatnom. Illetve ha vizelet mintát vesznek tőlem, akkor azt nem ott előttük kell produkálnom, hanem kimehetek vagy van egy mellékhelység a doki szobájában, ugye? Meg csak alul kell levetkőzni, ugye? Kicsit parázok.2013. dec. 11. 12:04
1/6 anonim válasza:
Ez attól a helytől függ, ahová mész, hogy mennyit kell várni.
Nálunk simán 2-3 órát, ha nem többet ott lehet dekkolni. Mikor nekem kellett menni, akkor én mindig a rendelési idő vége előtt mentem oda egy fél órával, órával, akkor már szinte senki nem volt, így 10 percnél többet nem is vártam.
Ha kérnek vizeletet, akkor pedig adnak egy poharat és a wc-n bele kell pisilni.
És az sem biztos, hogy le kell vetkőzni. Ez attól függ, hogy mi a vizsgálat célja.
2/6 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni! Attól függ hová mész, mennyien vannak, van időpontod, stb.
3/6 anonim válasza:
Országos átlagban 40 percet kell várni. A várakozó betegek száma általában 2-5 fő. Nem kell az orvos előtt pisilni. Kapsz egy poharat, avval kimész a WC re, és telcsurgatod. Levetkőzni meg csak akkor kell, ha a "csunyádat" vizsgálják. Ha nem, akkor nem kell levetkőzni. Sehol sem.
4/6 anonim válasza:
Nálunk mindig rengetegen vannak, vártam vagy 2 órát, levetkőzni nem kellett, csak a bugyit kicsit lejjebb toloni hasi ultrahangot csináltak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos vannak panaszaim, így mindenképp megvizsgálja a "csúnyámat" az orvos. Azért kérdeztem, hogy mennyi idő, mert zh-im vannak, de fő az egészség, inkább elmegyek aztán várok fél napot.
2013. dec. 11. 15:46
6/6 anonim válasza:
Vigyél magaddal olvasnivalót, vagy rejtvényt, úgy gyorsabban megy az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!