Honnan szerezhetek felmentést tesire ezzel?
Figyelt kérdés
Már rengeteg bajom van, fáj mindenem. A lábaim kifele állnak, fáj a hátam, állandóan fáj a derekam, nyakam óriásiakat ropog ha kicsit is megmozgatom. Tesin majd meghalok. Aztán hogy az izompacsirták szekálnak (csúnyábbat akartam használni de gyakorikérdések így nem akarta elküldeni:() tesin h miért nem futsz, miért így rúgsz, stb. Hova kell mennem hogy ne kelljen tesiznem? Nagyon fáradékony vagyok, meg minden. Tudom, hogy ezen a mozgásnak elvileg segítenie kéne, de nem úgy tűnik h segít. Most is mocskosul fájt a hátam mikor leültem mondjuk ezek nem a tesi miatt vannak... Ilyen az alkatom :(2013. dec. 9. 21:08
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és nem melessleg van egy gerincferdülésem is + a kiálló térdeim meg lábszáraim.
2013. dec. 9. 21:12
2/2 anonim válasza:
Háziorvos ad beutalót ortopédiára. De teljes felmentést valószínűleg nem kapsz, max gyógytesivel kiválthatod a rendes órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!