Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pár napja cigiztem először és...

Pár napja cigiztem először és most nagyon rekedt vagyok. Mikor múlik el a rekedtség? Ugye nem károsodtak maradandóan a hangszálaim?

Figyelt kérdés
A kipróbálás annyiból állt, hogy egyszer szívtam bele, de abból letüdőzés lett. Nagyon nem volt jó, soha többet nem csinálom!! Énekelni is alig tudok most. Nagyon félek, hogy ilyen marad a hangom. 18/l

2013. dec. 9. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lett maradandó bajod nyugi. könnyen lehet nincs is összefüggés a kettö között cak megfáztál.
2013. dec. 9. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem fogsz maradandó károsodást szenvedni. A körülötted dohányzók által kifújt füstből is kaptál eddig eleget és mégsem lett gond.

Ha rekedt vagy én arra gondolnék, hogy megfáztál. Ha fáj is a torkod akkor próbáld meg esetleg a mebucain szopogatótablettát (fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatása van, recept nélkül is kapható). Ha több tüneted jelentkezik, esetleg láz is akkor orvos. Ha nem szerintem max egy hét és elmúlik...

2013. dec. 9. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, nem károsodtak most még. Pihentesd a hangod, gargalizálj sós vízzel, vagy kamillateával. A legjobb, ha otthon maradsz a gyógyulásod idejére. Ne egyél túl fűszerest, kerüld a forrót, a hideget, az alkoholost és a szénsavast!
2013. dec. 10. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!