Pár napja cigiztem először és most nagyon rekedt vagyok. Mikor múlik el a rekedtség? Ugye nem károsodtak maradandóan a hangszálaim?
Figyelt kérdés
A kipróbálás annyiból állt, hogy egyszer szívtam bele, de abból letüdőzés lett. Nagyon nem volt jó, soha többet nem csinálom!! Énekelni is alig tudok most. Nagyon félek, hogy ilyen marad a hangom. 18/l2013. dec. 9. 11:05
1/3 anonim válasza:
nem lett maradandó bajod nyugi. könnyen lehet nincs is összefüggés a kettö között cak megfáztál.
2/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem fogsz maradandó károsodást szenvedni. A körülötted dohányzók által kifújt füstből is kaptál eddig eleget és mégsem lett gond.
Ha rekedt vagy én arra gondolnék, hogy megfáztál. Ha fáj is a torkod akkor próbáld meg esetleg a mebucain szopogatótablettát (fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatása van, recept nélkül is kapható). Ha több tüneted jelentkezik, esetleg láz is akkor orvos. Ha nem szerintem max egy hét és elmúlik...
3/3 anonim válasza:
Ne ijedj meg, nem károsodtak most még. Pihentesd a hangod, gargalizálj sós vízzel, vagy kamillateával. A legjobb, ha otthon maradsz a gyógyulásod idejére. Ne egyél túl fűszerest, kerüld a forrót, a hideget, az alkoholost és a szénsavast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!